Заедно за моя град - setservice

Данни за замърсяване на въздуха с фини прахови частици - гр. Елин Пелин

Заедно за моя град WiFi HotspotЧрез кампанията „Заедно за моя град“, ние от SetService Network се включихме в проекта на LUFTDATEN , като  поставихме сензори за фини прахови частици в гр. Елин Пелин, за да насочим вниманието на всички към хроничните проблеми, свързани със замърсения въздух в Нашия град.

Данните за замърсяване на въздуха с фини прахови частици (PM 2,5 и PM10) се предават в реално време на интерактивна карта http://airtube.info . Там също може да видите стойностите за температура, атмосферно налягане и влажност на въздуха, както и историята на тези показатели

Прочети още...

Какво допринесе "Заедно за моя град"

Заедно за моя град WiFi HotspotЖивеем на прага на революционна епоха, която ще промени живота ни завинаги! Навлизаме в света на новите технологии, светът на новото време! Днес всеки ден е различен, днес всеки ден уникален! Превръщаме се в дигитално общество с невероятно количество информация достъпна за всеки! Появяват се нови бизнес модели, които променят начина ни на живот и работа. Всеки ден технологиите се променят, за да ни дадат нови изживявания и да ни отведат на неочаквани места! Очаквайте бъдещето, където всеки елемент от нашия живот ще бъде свързан с достъпа до информация!

Прочети още...

Какво е "Заедно за моя град"

Zaedno za moq grad

Като предсатвител на местния бизнес, през 2014г.,  SetService Network, стартира кампанията “Заедно за моят град“, в подкрепа на гр. Елин Пелин и общината. Тя включва инициативи на местният бизнес и гражданите, които ще допринесат за превръщането й в модерно и желано място за живеене.

Компанията отчита факта, че с бързото развитие на община Елин Пелин като транспортно-логистичен център нараства нуждата от добре развито, комплексно обслужване на комуникациите. Изграждането на общината като модерен комуникационен център би допринесло не само за нейното социалното и икономическо развитие, но ще я превърне в желано място за инвестиции на големи български и международни компании.

Прочети още...
Този уебсайт използва бисквитки. Разглеждайки сайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.